Så Gamla Är Super Mario Karaktärerna

Så Gamla Är Figurerna I Super Mario

The Super Mario Bros. Movie presenterar några av Nintendos mest ikoniska karaktärer, och här är hur gamla Mario, Luigi, Peach och de övriga är.

Filmen Super Mario Bros. har massor av huvudkaraktärer som har blivit ikoniska från sina videospel, och här är hur gamla var och en är i filmen. Mario, Luigi, Prinsessan Peach och resten av Nintendos älskade Mario-karaktärer har äntligen kommit till bioduken i animerad form i Nintendos första samarbete med Illumination, (förhoppningsvis långt ifrån det sista). Även om det är lite svårt att fastställa de exakta åldrarna för några av dessa flera decennier gamla karaktärer, kommer här är en uppskattning av hur gamla varje huvudkaraktär är i Super Mario Bros. filmen.

The Super Mario Bros. Movie är den länge efterlängtade animerade filmatiseringen av Nintendos älskade Mario-serie. Super Mario Bros. är mest känt för sina hundratals TV-spel, men även olika typer av spinoff-serier. Emellertid är Super Mario Bros. faktiskt en multimedia-serie, med serien som även består av leksaker, serier, TV-serier och mer. På grund av det omfattande utbudet av Super Mario Bros.-innehåll har åldrarna för seriens maskotar varierat genom åren, där vissa aldrig ens har bekräftats. Men vissa bevis tillåter publiken att sätta ihop åldrarna för varje huvudkaraktär i Super Mario Bros. Movie.

1. Hur Gammal Är Mario?

Mario är en av de enda huvudkaraktärerna som har haft sin exakta ålder bekräftad tidigare. Enligt skaparen Shigeru Miyamoto är Mario 24-25 år gammal. Detta är överraskande nyheter för de flesta Mario-fans, eftersom karaktärens framträdande ansiktshår och korpulenta gestalt får Mario att verka betydligt äldre än vad han egentligen är. Marios ålder i mitten av 20-årsåldern bekräftas också av en trofé i Super Smash Bros. Melee, som säger att den italienska rörmokaren är 26 år gammal. Illuminations tolkning av Mario agerar ganska ungdomligt, och det faktum att hela hans familj fortfarande är närvarande gör att det verkar som om han är cirka 25 år i filmen.

2. Hur Gammal Är Luigi?

Eftersom Mario är cirka 25 år gammal i The Super Mario Bros. Movie, är Luigi ungefär lika gammal. Mario och Luigi är enäggstvillingar, och även om Luigi är yngre eftersom storken släppte av honom senare på Yoshi's Island, föddes de fortfarande samma dag. Liksom sin äldre bror framställdes Luigi som betydligt äldre i tidigare versioner av Mario-franchisen, och han spelades av Danny Wells (som var i sina sena 40-tal vid tiden) i The Super Mario Bros. Super Show. Dock innebär Shigeru Miyamotos medverkan i The Super Mario Bros. Movie att Luigi är närmare 25 år.

Så Gamla Är Mario-Karaktärerna

3. Hur Gammal Är Peach?

Prinsessan Peachs kanoniska ålder är aldrig bekräftad i The Super Mario Bros. Movie, även om tidigare spel antyder att hon är omkring 23 år gammal. I Yoshi's Island, Mario & Luigi: Partners in Time och de olika Mario-spinoff-titlarna visas det att Prinsessan Peach var en bebis ungefär samtidigt som Mario och Luigi, även om hon är något yngre än bröderna. Mario och Luigi verkar vara ungefär 1–3 år äldre än Peach, medan Peach fortfarande använder napp och en skallra under händelserna i dessa spel. Det är möjligt att Peachs ålder kan variera lite i filmen, men hon verkar fortfarande vara i närheten av Marios ålder.

4. Hur Gammal Är Bowser?

Åldern på den skurkaktiga Bowser kan också uppskattas på ett liknande sätt som prinsessan Peach. Baby Bowser dyker upp tillsammans med Baby Mario och Baby Luigi på Yoshi's Island, samt i Mario & Luigi: Partners in Time. Medan Mario och Luigi fortfarande är mycket unga i dessa spel verkar Baby Bowser vara ett småbarn. Baby Bowser kan gå, prata och till och med slåss, även om han fortfarande är benägen till raseriutbrott. Bowser är inte mycket äldre än Mario, Luigi och Peach, även om han har några år på dem, vilket innebär att Bowser är ungefär 30 år gammal i The Super Mario Bros. Movie.

5. Hur Gammal Är Toad?

Det är otroligt svårt att fastställa Toads ålder i Super Mario Bros. Movie, eftersom inga medlemmar av den fiktiva arten någonsin har haft sina åldrar bekräftade. Även om det finns avvikare som Toadsworth, ser i stort sett varje Toad likadan ut oavsett ålder. Toad i Super Mario Bros. Movie verkar vara baserad på Captain Toad, som porträtteras som något äldre än resten av Toads i TV-spelsserien. På grund av detta kan man anta att Toad är medelålders för sin art, även om det inte är bekräftat exakt hur många år Toads brukar leva.

6. Hur Gammal Är Donkey Kong?

På samma sätt som Toad har Donkey Kongs ålder i Super Mario Bros. filmen aldrig bekräftats eller antytts i något av spelen, vilket innebär att vissa uppskattningar måste göras baserat på hans art. Donkey Kong är medlem av den fiktiva Kongs-arten, som är en underart av apor. Kongs verkar vara liknande till gorillor, vilka har en genomsnittlig livslängd på 35-40 år i det vilda. Donkey Kong är definitivt vuxen och fungerar som en fadersfigur för Diddy och Dixie, men han är fortfarande ganska ungdomlig. Illuminations tolkning av DK i filmen framställs som ännu mer barnslig, vilket innebär att han är ungefär 20 år gammal.

7. Hur Gammal Är Cranky Kong?

Cranky Kong är ungefär lika gammal som gorillor blir i Mario-franchisen, och han är den äldsta Kong som syns i Super Mario Bros. filmen. Intressant nog var Cranky Kong den titulära antagonisten i det ursprungliga Donkey Kong-spelet, vilket innebär att han har åldrats avsevärt sedan han var i sin bästa form. Cranky Kong är definitivt nära slutet av sitt liv, vilket innebär att om Kongs har en liknande livslängd som riktiga gorillor är Cranky Kong troligen runt 40 år gammal i Super Mario Bros. filmen.

8. Hur Gammal Är Kamek?

När det gäller antalet år är Kamek förmodligen den äldsta huvudkaraktären i Super Mario Bros-filmen. När Bowser var en bebis på Yoshi's Island, var Kamek redan vuxen och hjälpte Bowser i hans ondskefulla gärningar. Som yngst var Kamek förmodligen i sina tidiga 20-tal på Yoshi's Island, och eftersom Bowser har åldrats 25–30 år sedan dess, är Kamek förmodligen omkring 50 år i Super Mario Bros-filmen. Även om den genomsnittliga livslängden för Magikoopas inte är känd, verkar Kamek vara ganska gammal, vilket gör dem till den äldsta karaktären i Super Mario Bros-filmen.

9. Hur Gammal Är Daisy?

Prinsessan Peachs kusin, prinsessan Daisy, är pojkflickan bland Mario-prinsessorna. Som prinsessan av Sarasaland introducerades hon inte i franchisen förrän i Super Mario Land år 1989 för Game Boy. Hon uppskattas vara i ungefär samma ålder som prinsessan Peach, även om hennes ålder aldrig uttryckligen anges. Det uppskattas att hon är någonstans mellan 19 och i sina tidiga 20-tal.

Daisy har ofta setts som ett kärleksintresse för Luigi och dykt upp tillsammans med honom i spel.

Mario Kart Figurer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.