Om Oss

Välkommen till Mario Butiken, ditt ultimata resmål för allt som har med Mario och hans äventyr att göra! Vi är en passionerad grupp av gamers och entusiaster som har förenats av vår kärlek till den ikoniska rörmokaren och hans vänner. Vår historia började som en enkel hobby, men har nu utvecklats till en hängiven butik dedikerad till att hylla denna tidlösa spelkaraktär.

Vi är stolta över att erbjuda det bredaste och mest unika urvalet av Mario-relaterade produkter som du någonsin har sett. Oavsett om du är en veteran inom Mushroom Kingdom eller om du just har börjat din resa med Mario, har vi något för dig. Från samlarfigurer och kläder till exklusiva samlarutgåvor och heminredning, vi har allt som kan tillfredsställa ditt inre Super Mario-fan.

Vår passion går djupt, och vi arbetar ständigt med att söka efter de mest sällsynta och unika Mario-prylarna för att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd. Vi strävar efter att erbjuda en kundtjänst som är lika fantastisk som spelet självt, och vårt mål är att göra varje kund till en nöjd medlem av vår växande Mario-familj.

Här på Mario Butiken tror vi att spel inte bara är en hobby, det är en livsstil. Så gå med oss och utforska den fantastiska världen av Mario tillsammans. Oavsett om du är ute efter att utöka din samling, hitta den perfekta presenten eller bara vill uttrycka din kärlek till Mario, är vi här för att göra din resa så spännande och minnesvärd som möjligt.

Tack för att du valde Mario Butiken som din plats för allt som har med Mario att göra. Vi ser fram emot att dela denna fantastiska resa med dig och ditt innersta Super Mario-fan!

Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Tveka inte på att höra av dig till oss på info@mariobutiken.com