Var Du Kan Se Mario Filmen

Var Du Kan Se Super Mario Bros. Filmen

Filmen The Super Mario Bros. Movie har blivit den största underhållningslanseringen år 2023. Filmen förenar världens mest produktiva videospelsfranchise med ett av de mest produktiva animeringsstudiorna, Illumination. Om vi tar med skaparen av Mario, Shigeru Miyamoto, som producent och en ensemble av A-listade röstskådespelare, är det ingen överraskning att den har blivit en av de mest inkomstbringande animerade filmerna någonsin. 

The Super Mario Bros. Movie är nu tillgänglig för streaming hemifrån. Om du undrar hur och var du kan strömma den själv, ta en titt på här informationen nedanför.

1. Var Du Kan Se Super Mario Bros. Filmen

Super Mario Bros. Filmen är tillgänglig och kan streamas på följande plattformar:

2. Vad Handlar Super Mario Bros. Filmen Om?

Filmen Super Mario Bros. är en animerad långfilm baserad på Nintendos ikoniska datorspelsuniversum. Här är den officiella sammanfattningen från Universal Pictures:

Medan de arbetar under marken för att reparera en vattenledning, transporteras Brooklyn-rörmokarna Mario och hans bror Luigi ner i ett mystiskt rör och vandrar in i en magisk ny värld. Men när bröderna skiljs åt, ger sig Mario ut på ett episkt uppdrag för att hitta Luigi. Med hjälp av en invånare från Svampriket, Toad, och träning från den viljestarka härskarinnan över Svampriket, Prinsessan Peach, låser Mario upp sin egna kraft.

3.  Rollistan För Super Mario Bros. Filmen 

Filmen Super Mario Bros. skrevs av Matthew Fogel och regisserades av Aaron Horvath och Michael Jelenic. Den har följande skådespelare:

  • Chris Pratt som Mario.
  • Anya Taylor-Joy som Prinsessan Peach.
  • Charlie Day som Luigi.
  • Jack Black som Bowser.
  • Keegan-Michael Key som Toad.
  • Seth Rogen som Donkey Kong.

Super Mario Sängkläder

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.